שווארמה ביתית בקלות ובמהירות, בלי מכונה מסתובבת, בלי תנור, בלי ללכלך כלים מיותרים. הכל במחבת ובקלות. תיבול נכון, צליה טובה וכמובן לאפה ביתית (יש מתכון באתר קראנצ'ית ) ואתם מסודרים.
אל תשכחו סלט ירקות, חמוצים והמון טחינה..
שווארמה ביתית של הודו, כזאת שילדים אוהבים, עדינה וטעימה. הכל נעשה במחבת, בהקפצה טובה ותיבול אש. ממליצה לכם לתבל לילה קודם כדי לתת לטעמים להיספג היטב.
שווארמה ביתית בקלות, כזאת שאתם הולכים לאמץ באופן קבוע. הרבה יותר נקי וטעים מבחוץ. מבטיחה לכם מתכון מהסרטים. גם קל, גם נקי, טרי והכי חשוב טעים.
למתכון של הלאפה: https://crunchit.co.il/לאפות-במחבת
לסרטונים תעקבו אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
שווארמה ביתית בקלות/קראנצ'ית:
מה צריך?
חצי קילו שווארמה הודו נקבה
מלח-לפי הטעם
פלפל שחור-לפי הטעם
כפית מלאה תבלין עמבה או תבלין שווארמה
כפית שטוחה תבלין על האש
3 כפות שמן
הכנה:
לבקש מהקצב לחתוך את השווארמה לרצועות. לתבל את הרצועות בתבלינים ובשמן. מי שרוצה ואוהב שומן יכול להוסיף גם כן, זה מוסיף המון.
להשאיר את השווארמה בתיבול במקרר למינימום שעתיים כדי שיספגו טעמים (אפשר גם לילה). לצלות את השווארמה על מחבת חמה, להוציא על קרש ולקצוץ אותה עם סכין חדה כמו שווארמה במסעדה-דק.
להחזיר את השווארמה הקצוצה לצליה נוספת במחבת חמה לכמה שניות ולאכול ?
פשוט וקל.
מתכון שווארמה ביתית בקלות
בהצלחה ובתיאבון, אתי.
מושלם.
לצלות על שווארמה במחבט חמה- כוונתך ללא שמן?תודה
יש שמן כבר בתיבול, אין צורך בשמן נוסף. אני צליתי במחבת פסים. אם לא בטוחים או רוצים בכל זאת אז ניתן לשים במחבת 2-3 כפות שמן ואז לצלות, אין צורך ביותר מזה.
בהצלחה:)