סלט כרוב סגול במיונז

סלט כרוב סגול במיונז הכי ישראלי שיש. ממש ממש פשוט להכנה.

סלט שמתאים לארוחות ישראליות של שישי ושבת, מתאים לכריכים, לעל האש ביום העצמאות ובעצם לכל חגיגה ישראלית שיש. ישראלים ממש אוהבים את הסלט הזה. מתכון ממש פשוט עם מעט מצרכים לסלט שכולם אוהבים.

לעוד מבחר סלטים באתר קראנצ'ית כנסו לקישור הבא: https://crunchit.co.il/%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%a1%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9d/

כדי לראות את הסירטון להכנת הסלט ולעוד סירטונים אחרים כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור:  https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

סלט כרוב סגול במיונז של קראנצ'ית:

מה צריך?
3 כוסות כרוב סגול חתוך לרצועות דקות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות מיונז (אם אוהבים פחות/יותר שימו בהתאם)
הכנה:
מערבבים הכל יחד (ערבוב טוב של 2-3 דקות), שמים במקרר בקופסא וזוללים.
אם אוהבים כרוב קריספי אז לאכול סמוך להכנה, אם אוהבים כרוב רך להשאיר לאחר התיבול במקרר כמה שעות.
(להכשרת הכרוב לחתוך אותו ולהשרות במי מלח ל 20 דקות, לסנן ולשטוף היטב מתחת לברז, לייבש על נייר סופג ייבוש מלא לפני שמכינים את הסלט).
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *