פירות יער קצפת ואטריות קדאיף/כרמית דהאן
חבילת פירות יער קפואה
33 כפות סוכר
שמנת צמחית או שמנת מתוקה (אריזה גדולה)
חבילת אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב או כוס קרם קוקוס לפרווה
200 גרם אטריות קדאיף
50 גרם חמאה
500 גרם אבקת סוכר
מחממים תנור ל180 מעלות
מסדרים את אטריות הקדאיף על תבנית אפיה שטוחה מרופדת בנייר אפיה
ממיסים את החמאה יוצקים מעל האטריות
מפזרים אבקת סוכר
מערבבים את האטריות בכדי לצפות את כולם בחמאה ואבקת סוכר
אופים כעשרים דקות עד להזהבה מערבבים מידי פעם
מוצאים ומצננים
שמים בקערת המיקסר
קצפת צמחית או לחילופין שמנת מתוקה
כוס חלב או כוס קרם קוקוס לפרווה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
מקציפים לקצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף
את הפירות יער מניחים בתוך סיר מוסיפים 3 כפות סוכר מבשלים כעשר דקות עד רבע שעה
מצננים
יוצקים לתוך כוסות הגשה את הפירות יער ללא הנוזלים מזלפים מעל את הקצפת יוצקים מעט מנוזל הפירות יער מעל הקצפת ומפזרים מעל אטריות קדאיף.
בהצלחה