עוגיות אגוזים טבעוניות

עוגיות אגוזים טבעוניות, קלות ומהירות להכנה, בלי צורך במנוחה, בלי מיקסר, בלי ביצים, בלי דברי חלב. לשים הכל עם הידיים בקערה אחת. בצק מאוד רך ונעים לעבודה.

עוגיות אגוזים נמסות בפה מבצק הכי טעים שאכלתם.

הכנתי כמה גירסאות עד שהגעתי למתכון המנצח הזה.מבטיחה לכם שלא תפסיקו להכין אותן והן יהפכו לחלק מעוגיות הבית שלכם. תזכרו איפה ראיתם אותן לראשונה.. מושלמות של עוגיות.

כדי לראות את סירטון הכנת העוגיות ולעוד סירטונים אחרים שלי, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

עוגיות אגוזים טבעוניות/ קראנצ'ית:

כמעט כוס שמן- 180 גרם
1 כוס אבקת סוכר -120 גרם
2.5 כוסות קמח רגיל- 350 גרם
150 גרם אגוזים קצוצים, שילבתי אגוזי מלך עם אגוזי פקאן (לא לטחון לאבקה ולא גס מידיי, משהו באמצע).
קמח אורז – 50 גרם (אם אין אז לשים קורנפלור או עוד קמח באותה הכמות)

הכנה:
ללוש את השמן,אבקת הסוכר והקמחים יחד במיקסר או באופן ידני עד לקבלת מרקם אחיד ואסוף. להוסיף אגוזים וללוש קלות. הבצק ממש נוח לעבודה כך שאין אפילו צורך במיקסר.
ניתן לעבוד עם הבצק מיידי. אין צורך להמתין. (אם אין זמן ניתן לשמור במקרר לכמה שעות או להקפיא לפעם אחרת)
לחלק את הבצק ל 3 ולגלגל כל חתיכה לגליל, לגלגל כל גליל בתוך נייר אפיה ולהקפיא רק כדי שיהיה נוח לחיתוך. אפשר גם לא להקפיא וישר לחתוך.
לפרוס מהגליל עיגולים , רצוי חתיכות שוות ודקות. לסדר על נייר אפיה בתבנית התנור.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180מעלות לאפיה קלה של 15-20 דקות. העוגיות נשארות בהירות,אל תאפו יותר מזה.
כשיוצאות לתת להן להצטנן ורק אז להעביר מהתבנית כדי שלא יתפרקו.
ניתן לשמור במקרר או בחוץ בקופסא אטומה לשבוע או עד חצי שנה במקפיא בקופסא סגורה.

מתכון עוגיות אגוזים טבעוניות
בהצלחה ובתיאבון,אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגיות אגוזים טבעוניות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *