סניקרס תמרים

חטיף סניקרס תמרים . מתכון שמחכה בארסנל המתכונים עוד ממזמן..חחח.. ראיתי אותו לראשונה בדף אמריקאי ואח"כ בעוד כמה גירסאות בהרבה עמודים של אוכל ורציתי לנסות גם. אז הנה, סופסוף הזדמן לי להכין אותו
במתכון שכתבתי לכם אין כמויות כי אפשר להכין תמר אחד בלבד ואפשר להכין גם 10 תמרים. אגב,אפשר גם להקפיא אותם בתוך קופסא אחרי שהם מוכנים ולהפשיר לכם בכל פעם שתרצו לנשנש אחד או אפילו לאכול קפוא.

המתכון פרווה, ללא גלוטן, טבעוני. מתאים גם לפסח. לאוהבי בוטנים, חמאת בוטנים ותמרים. ניתן לוותר על חמאת הבוטנים במתכון.

כדי לראות את הסירטון להכנת סניקרס התמרים ולעוד סירטונים אחרים כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור:  https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

חטיף סניקרס מתמרים:

מה צריך?
תמרים רכים (לא היבשים ולא הלחים)
בוטנים טבעיים קלויים
ממרח חמאת בוטנים-טבעי ללא סוכר

לציפוי:
80 גרם שוקולד מריר מומס עם כף שמן

הכנה:
להוציא את החרצנים מהתמרים בצורה כזאת שהתמר ישאר כמו כריך ויהיה אפשר למלא אותו.
לשים 2-3 בוטנים, לזלף בכל תמר מעט ממרח חמאת בוטנים טבעי ללא סוכר, להוסיף מלמעלה עוד 2-3 בוטנים טבעיים ולסגור מעט את התמר.
לחמם שוקולד עם שמן למרקם חלק, לחכות שיתקרר מעט, בינתיים תכניסו את התמרים המוכנים הממולאים למקרר או למקפיא. להוציא מהמקרר/מקפיא ולטבול בשוקולד המומס, להניח על רשת/צלחת או על נייר אפיה לצינון.
זהו, מוכן.
תהנו ותזללו
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
סניקרס תמרים
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *