קרמבו אוריאו

קרמבו אוריאו ביתי ממרנג איטלקי, כל ביס פשוט חלום.

למתכון הזה תצטרכו קצת יותר מלערבב וזהו, תצטרכו משקל, מד חום, מיקסר, שקית זילוף וצנתר ( צנתר לא חובה, אפשר לזלף עם שקית זילוף בלבד). ההכנה לא מורכבת כל כך אבל כן דורשת תשומת לב בפרטים.

לתחתית הקרמבו השתמשתי בעוגית אוריאו, כמובן שאתם יכולים להכין על כל עוגייה שאתם אוהבים, אפשר גם להכין עוגייה ביתית . אבל אם אפשר להתעצל..אז למה לא? חחח…

הכנתי שני סוגים של קרמבו, מבחינת העטיפה שלהם. חלק שרפתי עם ברנר וחלק טבלתי בשוקולד. מה המועדף עליכם?

כדי לראות את סירטון הכנת הקרמבו, כנסו אליי לאינסטגרם ותעקבו, תלחצו כאן: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

קרמבו אוריאו / קראנצ'ית:

לתחתית: כ 25 יחידות אוריאו (אפשר כל עוגיה שאוהבים)

למרנג איטלקי:
5 חלבונים L גודל  – 185 גרם
370 גרם סוכר
95 גרם מים

הכנה:
לבשל סוכר ומים עד שמגיע לטמפרטורה של 117-120 מעלות.
להקציף חלבונים עד למרקם יציב. לזלף את סירופ הסוכר לתוך החלבונים תוך כדי הקצפה עד למרקם מבריק וחלק.

לציפוי שוקולד:
להמיס 200 גרם שוקולד חלב עם 60 גרם חמאת קקאו. לצנן לטמפרטורת החדר,לא להשתמש בציפוי חם.

הרכבת המנה:
כשהמרנג מוכן להכניס אותו לשקית זילוף , לזלף על כל עוגית אוריאו צורה של קרמבו ולסדר את כולם על מגש.
להכין את הציפוי ולהמתין שיהיה צונן .
לטבול כל קרמבו בשוקולד ולהחזיר בינתיים למגש עד שיתקשה. אם בחרתם לשרוף את הקרמבו אז אחרי הזילוף לשרוף את המרנג עם ברנר מכל הכיוונים.
לשמור במקרר עד שבוע.

אז איזה קרמבו מועדף עליכם? אני אהבתי את השרוף, יוצא כמו מרשמלו.

מתכון קרמבו אוריאו
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

המרנג צריך להיות יציב כמו בתמונה
להכין את כולם ואח"כ שורפים או טובלים בשוקולד

דירוג
recipe image
שם המתכון
קרמבו אוריאו
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *