פוקאצ'ה / כרמית דהאן

פוקצ'ה /כרמית דהאן

לפוקצ'ה
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
3 כפות שמן זית
כוס וחצי מים פושרים
כף מלח
ללוש לבצק מעט דביק ורך
לעטוף את הבצק במעט שמן
להתפיח כחצי שעה להוריד אוויר ולהתפיח שוב חצי שעה
לפתוח את הבצק עם הידיים עם מעט שמן זית ליצור מלבן ארוך
לשים את הבצק על נייר אפיה שמונח על רשת התנור
לפזר מעט שמן זית ואת התוספות שאוהבים

ולאפות על חום של 200 מעלות בין רבע שעה לעשרים דקות

דירוג
recipe image
שם המתכון
פוקאצ'ה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *