עוגת שכבות טעימה במיוחד/כרמית דהאן
פאדג' שוקולד לבן ושקדים עוגת גבינה ניו יורקית מוס ריבת חלב וקרם קרמל ריבת חלב.
העוגה מתאימה לתבנית עגולה 22 או
מלבנית 30**10
לתחתית
פאדג' שוקולד לבן ושקדים
על בן מארי ממיסים 150 גרם שוקולד לבן 120 גרם חמאה ורבע כוס שמנת מתוקה
אחרי שממיסים מורידים מהאש
בקערה אחרת טורפים שתי ביצים שלמות עם חצי כוס סוכר מוסיפים כוס שקדים טחונים מערבבים ויוצקים את השוקלד והחמאה מעל הביצים מערבבים היטב ויוצקים לתבנית משומנת
אופים בחום של 170 מעלות כעשרים דקות
מוציאים ומצננים
לשכבת הגבינה
250 גרם גבינה לבנה 9%
גביע גבינת שמנת נפוליאון
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
כפית תמצית וניל איכותית
בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את הגבינות הסוכר ותמצית הוניל מערבלים מוסיפים את הביצים ושוב עירבול קל ואז מוסיפים את הפודינג וניל והקורנפלור שוב עירבול עד האבקות נטמעו ואין גושים
יוצקים את התערובת מעל הבסיס פאדג
מכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך כחמישים דקות
שמים תבנית מים בתחתית התנור בתחילת האפיה
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה לעוד שעה בתנור
מוצאים ומצננים היטב אפשר אפילו לקרר לילה במקרר ולמחרת להמשיך עם השכבות הנותרות
למוס ריבת חלב
מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
3/4 כוס חלב
קופסאת אינסטנט פודינג ריבת חלב
מקציפים הכל יחד למוס
יוצקים מעל שכבת הגבינה ומיישרים מכניסים למקפיא לכשעתיים
לשכבת קרמל ריבת חלב
אפשר לחמם 4 כפות ריבת חלב גדושות
מחממים מעט במיקרו רק לריכוך ושופכים מעל המוס
או שאפשר להכין קרם
בסיר על הגז שמים חצי כוס סוכר ממיסים את הסוכר בזהירות עד שהסוכר משנה את צבעו שמים לב שלא לשרוף את הסוכר זה קורה בשניות
מוסיפים לסיר 50 גרם חמאה ממיסים ומוסיפים 1/2 מיכל שמנת מתוקה
מערבבים בזהירות עד שהסוכר נמס לחלוטין
מוסיפים 2 כפות ריבת חלב מערבבים עד להמסה
מורידים מהאש ומצננים היטב
שופכים מעל שכבת המוס
שומרים בהקפאה
בהצלחה
היי, לא ציינת באיזו תבנית להשתמש, המתכון נראה ממש טוב
כתוב במתכון-
העוגה מתאימה לתבנית עגולה 22 או
מלבנית 30**10