עוגת גבינה אפויה / כרמית דהאן
750 גרם גבינה לבנה 5%
גביע גבינת שמנת סימפוניה
גביע שמנת חמוצה
גרידת לימון
חבילת אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
כוס סוכר
7 ביצים
מפרידים את הביצים מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר
לקצף יציב אבל לא נוקשה מאד
מערבבים את החלמונים עם הגבינות גרידת לימון חצי כוס סוכר הפודינג והקורנפלור למסה אחידה ללא גושים לקפל פנימה את הקצף מאחדים
משמנים היטב תבנית 26 או 24
אני אופה ברינג גבוה
אפשר לצפות תבנית בנייר אפייה לגובה לשמן אותו היטב
לחמם מראש תנור ל 220 מעלות
לשים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור
אופים למשך כרבע שעה עד שהעוגה משחימה מלמעלה יפה
מוצאים את העוגה משחררים בצדדים עם סכין חדה מנמיכים את התנור ל1600 מעלות ממשיכעם לאפות עוד כעשה וחצי סוגרים את התנור מצננים את העוגה כשעה בתנור
בהצלחה
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
עוגת גבינה אפויה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
2 Review(s) Based on