עוגת גבינה אפויה \כרמית דהאן

עוגת גבינה אפויה \כרמית דהאן

עוגת גבינה אפוייה
ראשית תבנית מספר 26 מתפרקת
לשים נייר אפיה למטה ובצדדים
זאת אומרת רצועות נייר אפייה בגובה התבנית בכדי שהנייר יתפס בצדדים צריך לשמן מעט את התבנית והנייר יתפס


חומרים לבסיס
3/4 חבילת פתי בר
50 גרם שקדים טחונים
3 כפות סוכר
70גרם חמאה
לטחון את הפתי בר להוסיף את השקדים ואת הסוכר להמיס חמאה לערבב ביחד לתערובת אחידה ןלרפד את התבנית אפיה להכניס למקפיא עד שהתערובת מוכנה


חומרים לתערובת:
750 גרם גבינה לבנה 5%
גביע גבינת שמנת בטעם טבעי
1 אינסטנט פודינג וניל
3כפות קורנפלור
כף מיץ לימון
1 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
4ביצים שלמות
במערבל לערבל עם וו גיטרה את הגבינות להוסיף סוכר מיץ לימון סוכר וניל אינסטנט פודינג וקורנפלור ואת הביצים אחת אחת לשפוף את התערובת על התחתית של הפתי בר להכניס לתנור 160 מעלות למשך כשעה לשים לב שהעוגה מתייצבת בצדדים ובמרכז נשארת רוטטת.


לציפוי
2 שמנת חמוצה
1/2 שקית סוכר וניל
3כפות סוכר
כפית מיץ לימון
לערבב היטב
להוציא את העוגה כעשר דקות לפני סיום האפיה למרוח את הציפוי להכניס לתנור לעשר דקות
להוציא ולצנן
ואפשר לקשט לא לשכוח תבנית מים חמים בתנור ליצירת אדים
אני זילפתי ריבת חלב
בהצלחה

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת גבינה אפויה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *