עוגיות בטעמים/ ענבר אסולין:
600 גרם חמאה בטמפ' החדר
400 גרם אבקת סוכר
2 מקלות וניל
10 חלמונים
250 גרם אבקת שקדים
900 גרם קמח
בקערת המיקסר שמים את החמאה, תוכן של 2 מקלות וניל ואבקת הסוכר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת קצפית וקרמית.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד ובסוף את הקמח ואבקת השקדים רק עד שהקמח נבלע וזהו. המנעו מלישת יתר שתהפוך את הבצק לקשה. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. לחלק אחד הוסיפו כף מחית פיסטוק ומעט צבע
מאכל ירוק פסטוק. לחלק שני הוסיפו- חבילת שוקולד מריר מגורד, לחלק שלישי הוסיפו כף קקאו וחצי חבילת שוקולד מגורד ולחלק האחרון הוסיפו ברס לוז. כל חלק גלגלו לגליל צר. הניחו על מגש והכניסו למקפיא לשעה.
לאחר הקפאה קלה, פרסו עם סכין חדה, סדרו על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואפו 15-20 דקות ב-170 מעלות. תלוי בגודל העוגיה שחתכתם.
בהצלחה ענבר ❤.
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
עוגיות בטעמים
תאריך פרסום
זמן הכנה