סלט פלפלים של אמא

סלט פלפלים של אמא, סלט חובה בשישי יחד עם מבחר ענק של סלטים. את הפלפלים ניתן להכין מכל מיני צבעים ואפשר גם מצבע אחד, ניתן לשלב פלפל חריף ואפשר גם שלא.

סלט שמתאים לכל סוגי הארוחות, חלבי,בשרי, על האש, בתוך סנדביץ וכו'

כדי לראות את סירטון הכנת סלט הפלפלים ולעוד סירטונים אחרים שלי, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

סלט פלפלים של אמא/ קראנצ'ית:

מה צריך?
2 שושקה אדום
2 שושקה כתום
2 שושקה צהוב
2 פלפל חריף (אפשר בלי, אפשר גם פחות או להוסיף יותר למי שרוצה חריף יותר)
לתיבול:
2 שיני שום קצוצות לקוביות קטנטנות
2 כפות שמן
מיץ לימון מחצי לימון טרי
מלח לפי הטעם
אופציה- להוסיף כוסברה או פטרוזיליה קצוצה בהגשה.

הכנה:
לשטוף את השושקות והפלפל החריף ולייבש. להניח על תבנית התנור (לשים נייר אפיה) לחורר מעט או לחרוץ פס קטן בכל אחד מהפלפלים ולצלות בחום 200 מעלות כ 30-40 דקות, עד ריכוך קל וחריכה קלה.
כשמוכנים להעביר אותם לתוך שקית ניילון (או קופסא אטומה) ולסגור ולהמתין שיתקררו.
ההכנסה לכלי סגור ואטום/שקית גורמת ליצירת אדים ותעזור לנו להוריד את הקליפה ממש בקלות.
אחרי שהתקררו, לקלף אותם מהקליפה שלהם.
לחתוך לרצועות או קוביות ולתבל.
*ניתן להכין עם גמבות במקום שושקה. לא חייב צבעוני.
לתוך הקערה להוסיף את התיבול ולערבב.
לשמור במקרר. ניתן גם לחלק למנות ולהקפיא (עדיף להקפיא לפני תיבול).

מתכון סלט פלפלים של אמא
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
סלט פלפלים של אמא
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *