סלט כרוב אסיאתי

סלט כרוב אסיאתי כזה שאי אפשר להפסיק לנשנש, טעמים מעולים עם טאץ קריספי של פיצוחים שעושים את כל ההבדל. מה שהכי כייף במנה הזאת היא שאפשר להיערך אליה כבר מראש, קוצצים את הכרוב ושומרים בקופסא, מכינים את הרוטב ושומרים בצנצנת או קופסא קטנה, כשרוצים לאכול או להגיש פשוט משלבים בין השניים, למרות שהסלט הזה טעים גם אם הוא יושב מתובל במקרר כמה ימים (אם תצליחו להחזיק מעמד ולהשאיר ממנו , לרוב הוא מתחסל תוך 24 שעות).

בקיצור, תכניסו את הסלט הזה לרשימת הסלטים שלכם כי אתם הולכים להתאהב.

כדי לראות את סירטון הכנת הסלט ולעוד סירטונים אחרים שלי, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

סלט כרוב אסיאתי/ קראנצ'ית:

מה צריך?
1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות
לרוטב:
2 כפות שמן קנולה
כפית שמן שומשום
4 כפות סויה
כף צ'ילי מתוק
כף גדושה סוכר חום (עדיפות לסוכר חום כהה דביק, אפשרי גם דמררה קלאסי)
כף חומץ
לערבב הכל יחד בצנצנת. ניתן להכין את הרוטב מראש ולשמור במקרר.

תוספות:
שומשום קלוי
גרעיני חמניה קלויים.

הכנה:
לחתוך את הכרוב לרצועות (מי שרוצה כרוב מוכשר ונקי לשים את הכרוב הקצוץ בקערה עם מי מלח ל 10 דקות. לאחר מכן לסנן ולשטוף בתוך המסננת בזרם מים חזק מתחת לברז. לייבש היטב במסננת).
לשים בקערה את הכרוב הנקי והחתוך ומעל לשפוך את הרוטב. לערבב. מעל לפזר שומשום קלוי וגרעיני חמנייה טבעיים קלויים.

הכנת הרוטב: לשים הכל בצנצנת או קופסא קטנה ולערבב/לנער יחד. ניתן להכין את הרוטב כמה ימים מראש ולשמור במקרר. מומלץ להכין את הרוטב מראש.

לזלול בהנאה.

מתכון סלט כרוב אסיאתי
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
סלט כרוב אסיאתי
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *