קציצות מצה לפסח

קציצות מצה וירק לפסח-חובה בכל פסח!
הקציצות הכי מבוקשות שיש,נשנוש בין ארוחות ובארוחה עצמה..מצויין עם סלטים ובכלל..

אין פסח אצלנו בבית בלי שיהיה על השולחן את קציצות המצה הנהדרות האלה. קציצות רכות ונימוחות, משביעות וטעימות בטירוף, מצות בשילוב ירק טרי והכל מטוגן בטעם נהדר. מתאים כארוחה בפני עצמה או במרכז השולחן כנשנוש בארוחה גדולה, כמובן שמתאים לקחת לטיולים של פסח, הקציצות טעימות גם שהן קרות או בטמפרטורת החדר,כך שאין צורך לדאוג לחימום.
הקציצות טעימות בטירוף וכולם טורפים אותם בלי לחשוב פעמיים, גם הילדים וגם המבוגרים..
הצלחה מובטחת .

כדי לראות סירטונים תעקבו אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

קציצות מצה לפסח/אתי משה-חביב:

2 חבילות מצות (משהו כמו 20-25 מצות)
4-5 ביצים
2 בצלים גדולים מאוד חתוכים לקוביות קטנות
2 חבילות בצל ירוק חתוך דק
חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 חבילת כוסברה קצוצה דק (לא חובה)
כף שטוחה מלח,
כפית פלפל לבן
כף גדושה מרק עוף.

הכנה:
לשבור את המצות לחתיכות קטנות ולהשרות אותם במים עד שהם רכים.
בזמן שהמצות במים, לטגן את הבצל הלבן והבצל הירוק.
לסחוט את המצות (במידה ונשארו נוזלים) ולהעביר את המצות לקערה גדולה. להוסיף למצות הסחוטות את הביצים, הבצלים המטוגנים,הפטרוזיליה והכוסברה. לתבל במלח,פלפל לבן ומרק עוף.

ללוש את העיסה עם הידיים לתערובת נוחה לעבודה (אם רך מידיי ונוזלי להוסיף קמח מצה).

להכין צורה של קציצה ולטגן בשמן בגובה חצי מהקציצה.
להעביר לנייר סופג.
ניתן לאכול חם,קר או בטמפ' החדר-טעים בכל מצב.

מתכון קציצות מצה לפסח
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

דירוג
recipe image
שם המתכון
קציצות מצה לפסח
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *