עוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות מכונה עוגיות מרוקאיות, כל אחד קורא להן אחרת. מה שחשוב זה שהן העוגיות הכי טעימות שיש, הן כל כך מתמכרות שאי אפשר לעצור ולהפסיק לנשנש אותן. הילדות שלי החליטו שהן הכי טעימות מכל העוגיות.

אני אגב,אוהבת אותן אפויות יותר מהרגיל, אבל אתם יכולים להשאיר אותן בהירות יותר.

קבלו מתכון מדוייק, לבצק מעולה, טעים ובמרקם הכי נכון שיש.

אם לא אוהבים קוקוס או שומשום פשוט תשמיטו מהמתכון,למרות שבעיניי זה מוסיף המון המון. הקוקוס לא כזה מורגש כך שאין איתו בעיה בכלל. בקיצור תכינו את המתכון ותראו עד כמה טעים לכם.

את העוגיות מכינים עם מכונה ייעודית, יש מכונות ידניות שלא עולות יקר, ויש חשמליות וגם כאלה שמתחברות למיקסר. מה שיש לכם יכול להתאים. ניתן גם לזלף אותן אבל זה קצת קשה. לשיקולכם.

רוצים לראות את סירטון ההכנה של העוגיות האלה ועוד סירטונים רבים ואחרים, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם,

כאן בלחיצה על הקישור: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

 

עוגיות מכונה מרוקאיות/קראנצ'ית:

מה צריך?
1 קילו קמח רגיל
200 גרם מחמאה/מרגרינה בטמפרטורת החדר
1 כוס מיץ תפוזים (240 גרם)
1 כוס שמן (200 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 שקיות אבקת אפיה (20 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
3/4 כוס שומשום (75 גרם)
3/4 כוס קוקוס (75 גרם)

הכנה:
לשים את כל החומרים יחד במיקסר וללוש עם וו גיטרה עד איחוד חומרים.
להשתמש במכונה ייעודית להכנת העוגיות (ידנית או כזאת שמתחברת למכונת בשר ), אם אין מכונה ניתן לזלף עם שקית זילוף (קצת יותר קשה אבל אפשרי).
לסדר את העוגיות על מגש עם נייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו, אפיה של 15-20 דקות לכל תבנית.

*מי שרוצה אותן חלביות אפשר להמיר את המחמאה/מרגרינה/נטורינה לחמאה.

*יוצא כמות של 5-6 מגשים של התנור. בערך 200 עוגיות קטנות דקות.
בהצלחה ובתיאבון,  אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגיות מכונה מרוקאיות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *