תפוצ'יפס בטטה


תפוצ'יפס בטטה מתובל וטעים ביותר. פשוט פשוט להכנה והטעם,אחחח…הטעם.. אי אפשר להפסיק לנשנש 🙂

כמו שכבר הספקתם להכיר..אני ובטטה חברים טובים, גם בתור צ'יפס, גם בתנור וגם בבישול.. עכשיו גם בתור תפוצ'יפס לצד קטשופ או מתבל גבינות מעניין..

יוצא תפוצ'יפס קריספי וקראנצ'י מתפצח בפה..בשביל זה חשוב לפרוס את הבטטה דק (אפשר כמובן גם עם תפוחי אדמה), לטגן על אש גבוהה ולערבב אחרי שמשחים קלות כדי שהתפוציפסים יקבלו צבע משני הצדדים ויהיו קריספים. הטיגון הוא קצר מאוד כי הבטטה דקה מאוד ואין צורך בטיגון ממושך, אחרת ישרף. שימו לב.

אז שבא לי לפנק את הילדות במשהו מעניין וטעים וגם סתם שבא לנשנש, התפוצ'יפס הזה הוא אחלה פיתרון.

מחכה לכם לתגובות ולתמונות,בטוחה שתאהבו ❤

תפוצ'יפס בטטה/אתי משה-חביב:

מה צריך?
2 בטטות גדולות
כף קמח
כף שטוחה אבקת שום
כף שטוחה פטרוזיליה יבשה
כפית שטוחה מלח (אפשר עכשיו או לפזר שיוצא מהטיגון,אין צורך גם וגם)
טיפה פלפל גרוס
שמן לטיגון

הכנה-
לפרוס את הבטטות לעיגולים דקים מאוד , עדיפות עם פורס שפורס דק. להעביר לקערה עם מים קרים ומלח ל 20 דקות.
בקערה גדולה אחרת לערבב קמח ותבלינים.
לסנן את הבטטות הפרוסות ולהניח אותן על מגבת ומעליהן עוד מגבת ולייבש קלות (שישארו לחות מעט כדי שהתיבול יספג בהן,לא ספוגות נוזלים ולא יבשות לגמרי,משהו באמצע).
להעביר את הבטטות הפרוסות והלחות לתערובת התבלינים והקמח ולערבב עם היד,כך שכל הבטטות מצופות בתערובת.
לטגן בשמן חצי עמוק (אין צורך בהמון שמן), לערבב פעם אחת את הבטטות שבשמן שיהיו אפויות וזהובות משני הצדדים. להוציא עם כף מחוררת לקערה עם נייר סופג.
***ניתן להכין אותו הדבר בדיוק עם תפוח אדמה ולא בטטה או שגם וגם***
לנשנש להנאתכם ?

מתכון תפוצ'יפס בטטה
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
תפוצ'יפס בטטה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *