שעועית ירוקה מוקפצת ב 3 דקות

שעועית ירוקה עדינה מוקפצת ב 3 דקות, ככה אני אוהבת אותה, רעננה וקריספית ולא מבושלת מרוב הקפצה ארוכה ומייגעת שהופכת את הירק לסמרטוט.. הביס הקראנצ'י הזה בהקפצה קלה ויעילה זה ה-דבר!. מתכון עם מינימום חומרים ומקסימום טעם. באמת שאין הרבה מה לכתוב על זה, אבל תהיו מוכנים לקבל שעועית מוקפצת שתתאהבו בה ותכינו אותה כתוספת לכל ארוחה, אפילו יכולים להגיש אותה כסלט פצצה , תפזרו מעל רימון או תקפיצו פטריות טריות וזה שוס. הנה עוד מתכון שאפשר להכין לכל ארוחה שתרצו, ארוחה חלבית או בשרית, לחג או לשבת, לאמצע השבוע, ארוחת ערב, צהריים ואפילו בתור סלט. איזה כייף זה מתכונים כאלה, נכון? מתכון אחד ומלא אפשרויות.

יאללה, קטן עליכם.. 🙂 מחכה לתמונות של ה שעועית ירוקה מוקפצת ב 3 דקות שלכם…

שעועית ירוקה מוקפצת ב 3 דקות/אתי משה-חביב:

מה צריך?
2 כוסות שעועית ירוקה עדינה(חשוב עדינה), קפואה.
2 שיני שום גדולות חתוכות לעיגולים דקים
מלח גס
פלפל גרוס
כף שמן זית איכותי
כפית שמן שומשום
כף רוטב סויה
כף שומשום

הכנה:
להפשיר את השעועית הקפואה, זה לוקח בדיוק שתי דקות.
במחבת עמוקה ורחבה לטגן קלות בלבד את השום עם שמן הזית ושמן השומשום, טיגון קל בלבד, להכניס את השעועית, לתבל במלח ופלפל ולהקפיץ. לסיום להוסיף סויה ולערבב.
ההקפצה ממש מהירה, השעועית אמורה להישאר קריספית וקצת קשה, לא רכה ומושית.
סגרו את הגז ופזרו מעל שומשום.
זה הכל. להגיש חם או בטמפרטורת החדר. זה טעים גם קר מהמקרר.
יכול לשמש כסלט, כתוספת וכו'.

מתכון שעועית ירוקה מוקפצת ב 3 דקות
בהצלחה ובתיאבון, אתי:)

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
שעועית ירוקה מוקפצת ב 3 דקות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 17 Review(s)

2 thoughts on “שעועית ירוקה מוקפצת ב 3 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *