שניצלוני נאגטס קראנצ'ים במיוחד, כמו השניצלונים שמזמינים לילדים במסעדות, רק טעים יותר.
מי לא אוהב את השניצלונים בארוחת הילדים במסעדות? אפילו המבוגרים פוזלים אליהם ומנשנשים מהם, אז קבלו מתכון שהוא נכס בכל בית ואין מי שלא מתאהב בו. כן קצת שלבים וקצת עבודה אבל זה שווה כל ביס. אצלנו זאת הארוחה הקבועה בשישי בצהריים. מי שלא מכין לא מבין.
השניצלונים הכי טעימים שתאכלו אי פעם, באחריות.
רוצים לראות את סירטון הכנת השניצלונים ועוד סירטונים אחרים שלי? כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
רוצים להכין נאגטס כמו של מקדונלדס? יש מתכון גם לזה באתר שלי: https://crunchit.co.il/%D7%A0%D7%90%D7%92%D7%98%D7%A1-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99
שניצלוני נאגטס קראנצ'ים במיוחד/ קראנצ'ית:
מה צריך?
650-750 גרם קוביות פילה עוף או חזה עוף חתוכים לקוביות.
למרינדה:
3 כפות מלאות קמח
2 כפות קורנפלור
כפית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
1/2-3/4 כוס מים קרים
כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
כפית אבקת מרק עוף (לא חובה אם לא אוהבים)
כפית שטוחה פפריקה מתוקה/מעושנת/תבלין גריל
לטבול ב:
פירורי לחם מתובלים בשומשום ופטרוזיליה יבשה. לערבב יחד.
לטיגון:
שמן קנולה ,בערך חצי ליטר. אפשר פחות,תלוי בסיר/מחבת הטיגון שלכם.
הכנה:
לחתוך את פילה העוף לקוביות.
לערבב את כל חומרי המרינדה יחד.
להכניס את קוביות פילה העוף לתוך המרינדה ולהכניס למקרר. ניתן להשאיר עד לילה במקרר.
לאחר קירור (מינימום שעה), לקחת כל קובית פילה עוף מצופה במרינדה ולעטוף אותה בפירורי הלחם המתובלים.
לערום את כל פילה העוף המצופים יחד.
לטגן מכל הכיוונים בשמן חצי עמוק.
לזלול טרי וחם.. יאממי.
מתכון לשניצלוני נאגטס קראנצ'ים במיוחד
בהצלחה ובתיאבון, אתי.
האם אפשר במקום טיגון לאפות בתנור?
אפשר, רק לאכול באותו הרגע שמוכן כי זה נוטה להתייבש.
אין צורך להוסיף ביצים לבלילה?
לא צריך