שוקופלת- מקופלת מגולגלת בבלינצ'ס

שבא קינוח מתוק ופרווה אחרי ארוחה בשרית, "שוקופלת" הוא הקינוח הכי משגע שיש..

קינוח השוקופלת נוצר במיוחד לשומרי הכשרות…כמוני.. לפעמים אני מוצאת את עצמי מחפשת  משהו מתוק לנשנש אחרי ארוחה בשרית אבל זה לא הולך כל כך בקלות.. אין מבחר כל כך גדול..

הפעם החלטתי להכין את השוקופלת כארוחת ערב מתוקה ומשביעה.. הכנתי בלינצ'ס פרווה, הכנסתי בתוכו מקופלת פרווה, גילגלתי וטיגנתי.. ויצא סוף הדרך.. נטרף בעודו חם, יאממי 🙂

מלבד זה שאני משוחדת כי אני מתה על מקופלת 😉

שוקופלת-מקופלת מגולגלת בבלינצ'ס /אתי משה-חביב:

מתכון ל 5 יחידות שוקופלת.
לבלינצ'ס-
1 כוס מלאה של קמח מנופה
1 כוס מים (פחות כף)
1 ביצה
1 כף שמן
לערבב הכל יחד עם מטרפה ידנית עד שנוצרת תערובת חלקה ללא גושים.
לקחת בכל פעם עיסה בתוך מצקת וליצוק על מחבת טפלון /מחבת עם ציפוי שלא נדבקת העיסה. אין צורך לשמן את המחבת,רק בבלינצ'ס הראשון לרסס טיפה עם ספריי שמן. לטגן משני הצדדים.

מה עוד צריך?  

5 מקופלת
1 ביצה טרופה
3/4 כוס פירורי לחם
שמן לטיגון

להכנת השוקופלת-
בתוך כל בלינצ'ס להכניס 1 מקופלת מיני או חצי מקופלת, לגלגל כמו אגרול/סיגר. לטבול בביצה ואז בפירורי לחם ולטגן מכל הכיוונים במחבת עם שמן (גובה השמן בגובה חצי מהשוקופלת).
להעביר לנייר סופג.
ניתן לפזר מעל אבקת סוכר או סירופ שוקולד או לאכול בלי תוספת בכלל.

מתכון לשוקופלת.

בתיאבון ובהצלחה,אתי 🙂

שוקופלת

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
שוקופלת מקופלת מגולגלת בבלינצ'ס
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 6 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *