שבלול בורקס גבינות ותרד/כרמית דהאן

שבלול בורקס גבינות ותרד /כרמית דהאן

מחממים תנור ל200 מעלות

חבילת בצק עלים פילאס

למלית
חבילת עליי תרד טריים
חצי בצל
שן שום
כף שמן
250 גרם גבינה לבנה
100 גרם גבינה בולגרית
100 גרם גבינה צהובה
חלמון
כף קורנפלור
מלח פלפל

מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים שן שום קצוצה ואת עליי תרד מטגנים מספר דקות עד שנפח העלים יורד מתבלים במלח ופלפל
מצננים היטב
מכניסים לקערה את הגבינות מוסיפים את התרד החלמון והקרנפלור
אין צורך להוסיף מלח
מערבבים היטב מעבירים לשקית זילוף

פותחים את הבצק עלים לכל אורכו
חוצים אותו לשניים כך שמתקבלות שתי רצועות ארוכות
מזלפים מתחילת הבצק את המלית ומלגלים בזהירות לגליל
משמנים תבנית עגולה
יוצרים מהגליל שבלול
כך עושים גם עם הרצועה השנייה השבלול שלי מורכב משני גלילים שכאלה
מברישים בביצה מפזרים שומשום
אופים במשך כעשרים דקות עד שהשבלול מזהיב יפה
בהצלחה

דירוג
recipe image
שם המתכון
שבלול בורקס גבינות ותרד
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *