רוגלך מלאווח במילוי גבינות ושום קונפי מטורףףף.. קחו בחשבון שזה מתחסל בשניות אז אם אתם רעבים תכפילו כמויות.. חחח…
אחלה ארוחת ערב או בראנץ או ארוחה חלבית שווה, מתכון פשוט וקל, אפילו לא צריך להיערך עם בצק מראש, הוא מפשיר כל כך בקלות ועדיף אפילו שישאר קר ולא מופשר מידיי על מנת לאפשר גלגול נוח וקל. מה צריך יותר מזה? תכינו לצד זה ביצה קשה ועגבניות מגורדות או ירקות חתוכים וזהו, סגרתם פינה.. אבל פינה שווה:)
מוזמנים לבוא לעקוב באינסטגרם כדי לראות סרטונים, כולל הסרטון למאפה הזה: תלחצו על הקישור:
https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
רוגלך מלאווח במילוי גבינות ושום/קראנצ'ית:
3 עיגולי מלאווח מופשרים
למילוי:
6 שיני שום קונפי מעוכות
70 גרם גבינה בולגרית מעודנת
90 גרם גבינה צהובה מגורדת
3 כפות גבינה לבנה /גבינת שמנת
לציפוי:
קצת מים עם טיפונת סילאן
שומשום
הכנה:
למרוח על כל עיגול מלאווח שום קונפי מעוך (אם אין שום קונפי, אפשר למרוח חמאה רכה עם גירוד של שן שום אחת טריה בתוך עיסת החמאה, חשוב לגרד ולא לקצוץ ידני אחרת יהיו חתיכות לא נעימות בפה בזמן האכילה וילדים לא אוהבים את זה), לחתוך כל עיגול מלאווח מרוח בשום למשולשים, לשים בכל קצה משולש (בחלק הרחב) מהמילוי (מערבבים את כל חומרי המילוי יחד, מקררים ואז מגלגלים לכדורים, זה מקל על המילוי והלכלוך:) ) ולגלגל מהצד הרחב לצר לצורת קרואסון.
לסדר במגש/תבנית, למרוח מים ולפזר שומשום. להכניס לתנור שחומם מראש ל 190 מעלות עד השחמה, בערך 45 דקות פלוס מינוס.
ניתן להגיש עם ביצה קשה, עגבניות מגורדות וסחוג. טעיםםם!!!
מתכון רוגלך מלאווח במילוי גבינות ושום
בהצלחה ובתיאבון, אתי.
שלבי הכנה: