קרם ברולה לעצלנים

קרם ברולה לעצלנים, בלי השוואת טמפרטורות, בלי לחבר 2 קערות, בלי מד טמפרטורה. ממש לא מה שחשבתם.

לשים הכל יחד וזה שלכם. קל מזה לא תמצאו.

הכי קשה בכל המנה הזאת זה להמתין עד שאפשר לאכול אותה.. וגם לזה יש פיתרון, להכניס למקפיא ולאכול קרם ברולה חצי קפוא.. קללל כמה שזה קל.

בקיצור, תשמרו את המתכון כי זה פשוט מושלם. בתור אחת שאוהבת טעמי וניל זה אחד הקינוחים האהובים עליי.

אפשר להכין את הקרם ברולה בשילוב שמנת וחלב.

כדי לראות את הסירטון להכנת קרם ברולה כנסו אליי לאינסטגרם ותעקבו. תלחצו כאן על הקישור ותגיעו:

https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/   מחכים לכם שם המון סרטונים של קינוחים, מאפים ותבשילים.

מלא גרגירי וניל

קרם ברולה לעצלנים /קראנצ'ית:

מה צריך?
5 חלמונים
100 גרם סוכר
1.5 שמנת מתוקה -360 מ"ל
1/2 כוס חלב- 120 מ"ל
(או 2 שמנת מתוקה בלי חלב= 480 מ"ל)
מקל וניל או כפית מחית איכותית של וניל

לקירמול:
כפית סוכר חום לכל יחידה

הכנה:
להכניס את החלמונים עם הסוכר לסיר ולערבב עם מטרפה ידנית, לשפוך את כל השאר ולערבב, להדליק את האש ולבשל תוך כדי ערבוב תמידי עד שמתחיל לבעבע קלות. לא להפסיק לערבב. להישאר צמודים לסיר. ברגע שיש קצת בועות ורק מתחיל לבעבע אפשר לסיים עם הבישול (עניין של 2 דקות).
להעביר את הנוזל שבסיר במסננת לתוך כלי מזיגה.
מוזגים לכלים קטנים ונמוכים חסיני חום, מסדרים אותם בתוך תבנית עם שוליים עמוקים.
מוזגים את הנוזל המבושל לתוך הכלים שנאפה בהם. מסביב ובין הכלים לשפוך מים רותחים.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 130 מעלות לשעה.
להוציא ולקרר. אפשר ורצוי גם להקפיא.
כשמוציאים מקירור מפזרים סוכר ושורפים עם ברנר.
אם שמתם במקרר, יהיה ניתן לאכול מהקרם ברולה רק אחרי 10 שעות.
אם שמתם במקפיא, אפשר לאכול גם אחרי 4 שעות במקפיא. אין צורך להפשיר מראש. ברגע ששורפים את הסוכר מעל זה מפשיר את הקרם ברולה לטמפרטורה מדויקת.

מתכון קרם ברולה לעצלנים
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
קרם ברולה לעצלנים
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *