קרואסון קרם שקדים מבצק עלים

קרואסון קרם שקדים מבצק עלים, קל ופשוט להכנה.

 מפשירים, מורחים ומגלגלים.. ויש לכם קרואסון. טעים ופשוט להכנה.

אפילו ילדים ממש אוהבים את הקרואסון הזה.

כמובן שאפשר להכין עם ממרח שוקולד אבל קרם שקדים זה הטופ. מבחינתי קרואסון שקדים הוא הכי טעים מכל הקרואסונים, הוא הפייבוריט שלי.

כדי לראות את הסירטון להכנת המאפה ולעוד סירטונים אחרים כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור:  https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

אפשר להכין גם כקרואסונים גדולים

קרואסון קרם שקדים מבצק עלים/ קראנצ'ית:

מה צריך?
1 חבילת בצק עלים מופשרת
לקרם שקדים:
150 גרם חמאה רכה מאוד
150 גרם שקדים טחונים דק
1 ביצה
100 גרם סוכר לבן
30 גרם קורנפלור

תוספות אפשריות:
פירות יער
שקדים מולבנים

לקישוט:
אבקת סוכר

הכנה:
קרם שקדים:
לערבב הכל יחד למרקם אחיד. אפשר במטרפה ידנית או גם במיקסר ידני.

הכנה:
לחתוך את הבצק למלבן,לקמח מעט את משטח העבודה ולרדד מעט את הבצק. למרוח מקרם השקדים ולחתוך למשולשים, לגלגל כל משולש לקרואסון- מהחלק הרחב לצר.
לסדר בתבנית או מגש כבודדים.
למרוח מעל ביצה או חלב או לזלף מעט מקרם השקדים, לפזר שקדים מולבנים פרוסים. (לא חייב למרוח ביצה ,אפשר גם בלי כלום).
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפיה עד השחמה, כ 40 דקות (תלוי בתנור שלכם).

מתכון קרואסון קרם שקדים מבצק עלים
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
קרואסון קרם שקדים מבצק עלים
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *