קלסונס / כרמית דהאן

קלסונס / כרמית דהאן

קילו קמח
חמש ביצים
כף שטוחה מלח
כוס וחצי מים
לשים לבצק נוח נותנים לו מנוחה של רבע שעה
מחלקים לכדורים
מכסים את הכדורים שממתינים
פותחים כל כדור לרצועה דקה קורצים עיגולים שמים בכל עיגול מלית גבינה
מקפלים לחצי ירח וסוגרים לצורה של כובע
מרתיחים סיר מים עם מעט מלח
שמים את הקלסונס במים מבשלים עד שהם צפים
למילוי
אנחנו משתמשים בגבינת שומרון וכנען של קדוש (צפת)וביצה
אפשר להשתמש בגבינת חמד וכנען
ממיסים חמאה במחבת שמים את הקלסונס בחמאה ומטגנים מספר דקות
מפזרים מעל גבינת שומרון
בהצלחה

דירוג
recipe image
שם המתכון
קלסונס
תאריך פרסום
זמן הכנה

2 thoughts on “קלסונס / כרמית דהאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *