קיש פטריות ובצל סגול/כרמית דהאן

קיש פטריות ובצל סגול/כרמית דהאן

לבצק
2 כוסות קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
ביצה
3 כפות מים
מעט מלח

שמים את הקמח והחמאה במעבד מזון מעבדים בפולסים לפירורים
מוסיפים ביצה מים ומלח
מעבדים למשך מספר שניות לבצק
אוספים את הבצק לכדור עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה

למלית
מעט חמאה בערך 2 כפות
סלסלת פטריות שומפניון
5 פטריות פורטובלו
בצל אחד סגול קצוץ
בצל אחד סגול פרוס לפרוסות
מיכל קטן שמנת לבישול 250 מ"ל
מספר גבעולי עירית קצוצה
3 כפות גבינה צהובה
2 ביצים
33 כפות פרמז'ן לפיזור

מרדדים את הבצק ובמסדרים בתבנית פאי
שומרים בהקפאה עד שהמלית מוכנה

מטגנים את הבצל והפטריות במעט חמאה
מצננים
בקערה גדולה טורפים את הביצים מוסיפים את השמנת ומערבבים
מוסיפים את הפטריות והבצל שטוגנו הגבינה הצהובה והעירית הקצוצה
מתבלים במעט אבקת מרק פטריות
מלח פלפל שחור ואגוז מוסקט
שופכים מעל הבצק
מסדרים פרוסות בצל סגול מעל המלית ומפזרים גבינת פרמז'ן
בהצלחה

דירוג
recipe image
שם המתכון
קיש פטריות ובצל סגול
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *