קיש בטטה וגבינת עזים / כרמית דהאן

קיש בטטה וגבינת עזים / כרמית דהאן

לבצק
2 כוסות קמח
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
ביצה
3 כפות מים
מעט מלח

שמים את הקמח והחמאה במעבד מזון מעבדים בפולסים לפירורים
מוסיפים ביצה מים ומלח
מעבדים למשך מספר שניות לבצק
אוספים את הבצק לכדור עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה

למלית
2 בטטות מתוקות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
2 כפות שמן זית
2 גבעולי בצל ירוק
מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול 250 מ"ל
3 כפות גבינה צהובה
חבילת פרומעז פרוסה לפרוסות
2 ביצים
מלח פלפל שחור מעט אגוז מוסקט

מטגנים את קוביות הבטטה בשמן זית מצננים מעט
טורפים את הביצים מוסיפים את מיכל השמנת קוצצים את גבעולי הבצל הירוק מוסיפים את קוביות הבטטה ואת הגבינה הצהובה
מתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט

מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית פאי 24
מכניסים למקפיא לעשרים דקות
מוציאים ושופכים מעל הבצק את המלית
פורסים את הפרומעז לפרוסות ומסדרים מעל המלית

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות
אופים במשך 45 דקות
בהצלחה

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
קיש בטטה וגבינת עזים
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *