קינוח כוסות / כרמית דהאן
הקינוח הכי טעים שיש…..
50 גרם פקאן טבעי
50 גרם אגוז לוז
50 גרם אגוזי מלך או שקד מולבן
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד לבן
מיכל שמנת מתוקה
חצי גביע גבינת שמנת נפוליאון
כוס חלב
חב אינסטנט פודינג וניל
33 כפות סוכר
מחממים תנור ל200 מעלות פורסים נייר אפיה על תבנית ומפזרים את האגוזים קולים בתנור מספר דקות שמים לב שלא ישרף
מצננים היטב וקוצצים את האגוזים
קוצצים את השוקולדים ומערבבים עם האגוזים
מקציפים את הקצפת עם הגבינה חלב הפודינג והסוכר לתערובת יציבה
מעבירים לשקית זילוף
מסדרים בכוסות הגשה את תערובת השוקולד והאגוזים ומזלפים מעל את הקצפת
בהצלחה
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
קינוח כוסות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
3 Review(s) Based on