קונכיות פסטה ממולאות גבינות

קונכיות פסטה ממולאות גבינות ברוטב רוזה, מנה מושלמת לארוחה חלבית איכותית וטעימה. מנה קלה להכנה אבל נראית כאילו עבדתם עליה שעות.. חחח… גם יפה ומרשימה וגם טעימה.

קונכיות הפסטה מתאימות למילוי, הן גדולות עם מקום למילוי. ממליצה לכם למלא עם שקית זילוף, גם נוח, גם לא מלכלך וגם זה הופך את כל פעולת המילוי לקלה ומהירה יותר, הרבה יותר. אם אין לכם שקית זילוף אתם יכולים לשים בתוך שקית אוכל.

יכולה לספר לכם שילדים עפים על המנה הזאת, המבוגרים ברור שגם, אבל מי שהכי עושה לנו חיים קשים באוכל אלה הילדים.. חחח, אבל זאת מנה שהם ממש יאהבו כי היא גם נראית יפה וילדים אוכלים עם העיניים וגם אין בה שום דבר "חשוד" שהם לא אוהבים, כמו צבעים ירוקים או בצל (דברים שהרבה ילדים נמנעים מהם שהם רואים אותם בתוך האוכל שלהם).

אם אתם רוצים לראות את הסרטון של הכנת המנה פשוט כנסו אליי לאינסטגרם:

https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

קונכיות פסטה ממולאות גבינות/ אתי משה-חביב:

מה צריך?
1/2 חבילת קונכיות פסטה גדולות למילוי

לרוטב:
1 קופסת שימורים של עגבניות חתוכות דק – 400 גרם.
2 שיני שום
4 כפות שמן זית
2-3 עלי בזיליקום קצוצים
1/2 מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול
מלח
פלפל שחור
טיפת אגוז מוסקט
כפית סוכר

למילוי:
1 גבינת ריקוטה 5%
150 גרם גבינה צהובה מגורדת דק
כף גדושה גבינת שמנת, מעל 16%
מלח
פלפל

לפיזור מעל:
פרמז'ן מגורד דק

הכנה:
הכנת הרוטב:
מטגנים בשמן הזית את השום, ממש עניין של 10 שניות, מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהשמנת ומבשלים במשך 2 דקות. בסיום מוסיפים את השמנת, מערבבים, נותנים בישול של דקה שתיים תוך כדי ערבוב ומכבים את האש. בזמן שהרוטב מתקרר מכינים את המילוי וממלאים את הקונכיות.
הכנת המילוי:
לערבב הכל יחד למרקם חלק, ממליצה להעביר לשקית זילוף או שקית כפולה של סנדביצים, לא צריך צנטר, רק לחתוך חור בקצה עם מספריים.
למלא כל קונכית פסטה, אין צורך לבשל אותן קודם.
להעביר את הרוטב לתבנית בקוטר 24 או 26 לסדר את הקונכיות הממולאות על הרוטב, לעטוף את התבנית בנייר כסף ולהכניס לתנור (שחומם מראש) ב180מעלות למשך 40 דקות.  לאחר 40 דקות מורידים את נייר הכסף ומפזרים פרמז'ן.. מכניסים שוב לתנור לעוד 10 דקות לקבלת צבע.
קל וטעים ? מומלץ לאכול חם.

מתכון קונכיות פסטה ממולאות גבינות
בהצלחה ובתיאבון, אתי:)

דירוג
recipe image
שם המתכון
קונכיות פסטה ממולאות גבינות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *