פשטידות אישיות חציל קלוי ובולגרית /כרמית דהאן
2 חצילים קלויים על הגז או בתנור נקיים מקליפה ומסוננים מנוזלים
2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
חצי צרור פטרוזליה קצוצה
2ביצים
3 כפות שיבולת שועל אינסטנט
כף קמח
3 כפות גדושות גבינה בולגרית 5% מגורדת
כף גדושה אבקת מרק
כפית אבקת אפיה
כפית שטוחה מלח
מעט פלפל שחור
ספריי שמן קנולה
למעוך מעט את החצילים להוסיף את כל שאר המרכיבים לערבב היטב
לשמן תבנית שקעים או תבניות אישיות
לסדר את התערובת בתבניות אישיות לרסס מעט ספריי שמן
לאפות בחום של 200 מעלות
בין עשרים דקות לחצי שעה
בהצלחה…..
אולי יעניין אותך
דירוג

שם המתכון
פשטידות אישיות חציל קלוי ובולגרית
תאריך פרסום
זמן הכנה