פנקייק טבעוני

פנקייק טבעוני וטעים כל כך. פנקייק מ 3 רכיבים בלבד! אוורירי ממש וכל כך טעים, לא מרגישים שחסר בו שום דבר.

למה בכלל הכנתי פנקייק טבעוני אתם שואלים? אז אספר לכם שבגן של הילדה שלי יש איסור להכניס ביצים, דברי חלב או אגוזים למיניהם בגלל אלרגנים.. אז שברתי את הראש מה להכין לילדה כדי שתוכל לקחת לגן אוכל שיהיה גם טעים וגם שעומד בדרישות ולכן הכנתי את הפנקייק הטבעוני המדהים הזה. לא האמנתי שהוא יצא כל כך אוורירי וכל כך טעים שכל המשפחה התאהבה בו ואימצה אותו.

אגב, הוא כל כך קל ופשוט להכנה שגם ילדים יכולים להכין אותו בלי בעיה.

אפשר לאכול אותו עם שוקולד פרווה או סירופ שוקולד פרווה, מייפל או דבש או כל ממרח אחר שהוא טבעוני. פה בבית אנחנו אוכלים לא טבעוני אז שמים שוקולד השחר או נוטלה.

מוכנים להכין?

פנקייק טבעוני /אתי משה-חביב :

1 כוס קמח תופח או קמח רגיל +כפית אבקת אפיה  (140 גרם קמח+ 5 גרם א. אפיה)
4 כפות סוכר (תשימו לפי הטעם האישי)
1 כוס משקה/חלב סויה (240 גרם)

הכנה:

לערבב הכל יחד, להמתין 2 דקות ואז לשים בכל פעם קצת מהמילוי במחבת (כמה שנכנס במחבת, להניח מהבלילה תלוליות של עיסה). להפוך לצליה משני הכיוונים.

מומלץ לשמן מעט את המחבת, ממש מעט, ניגוב קל עם נייר סופג טבול בשמן. כל פעם ששמים מעיסת הפנקייק לשמן טיפונת.

זה הכל, פשוט פשוט וקל קל.

מתכון פנקייק טבעוני

בהצלחה ובתיאבון, אתי:)

דירוג
recipe image
שם המתכון
פנקייק טבעוני
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 3 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *