פנקייק בננה שילדים אוהבים, בשילוב טעמים של בננה ושוקולד, מתאים לנשנוש של מוצאי שבת או סתם ככה לארוחת ערב קלילה ומתוקה.
בנינו, מי לא נתקע עם בננות שכבר עומדות למות ואף אחד לא רצה להתייחס אליהם ובאמת שכואב הלב לזרוק אותן.. אז יש כמה פתרונות טובים שאפשר להכין מהם ואחד מהם הוא פנקייק בננה נפלא שכזה.
מתכון מחומרים שיש לכולנו בבית, מתכון פשוט, קל ומהיר להכנה.. אין מי שלא מתאהב בפנקייק הזה..גם מי שלא אוהב בננות 🙂
מוכנים?


פנקייק בננה /אתי משה-חביב:
3 בננות בשלות
2 ביצים L
כוס ורבע חלב
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
טיפונת מלח
2 כוסות קמח רגיל
כף שמן
הכנה:
למעוך את הבננות עם מזלג. למעוך היטב לעיסה חלקה. להוסיף את הביצים ולקשקש יחד עם הבננות המעוכות.
להוסיף את שאר החומרים ולטרוף במטרפה עד איחוד.
לחמם מחבת טפלון/ מחבת של פנקייק/ כל מחבת שלא מצריך שימון.
לשים כל פעם קצת מהעיסה במחבת, לחכות שיש בועות ולהפוך לעוד חצי דקה.
ככה לעשות עם כל העיסה. יוצאים כ 15 פנקיקיים בינוניים.
ניתן לאכול עם: סירופ שוקולד/סירופ מייפל/שוקולד למריחה/אבקת סוכר/קצפת/ פירות/פיצוחים מקורמלים וכו'.
מתכון פנקייק בננה
בהצלחה ובתיאבון,אתי ?

אולי יעניין אותך





