פלפל שושקה במילוי גבינות, פשוט וקל להכנה ויוצא סוף הדרך. מערבבים את כל חומרי המילוי ופשוט מזלפים לתוך הפלפל, אין יותר פשוט מזה.
עוד דרך להעשיר את שולחן האירוח שלכם במעט זמן והרבה סטייל.
אם אתם מתכננים ארוחה חלבית או בראנץ ואתם רוצים שהשולחן שלכם יראה מעולה, זאת בדיוק התוספת המתאימה – פלפל שושקה במילוי גבינות, גם נראה טוב וגם טעים.
הסירטון מחכה לכם אצלי באינסטגרם: https://www.instagram.com/reel/Cokj_ScICju/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
מוזמנים להיכנס ולעקוב אחריי.
פלפל שושקה במילוי גבינות/קראנצ'ית:
מה צריך?
6 פלפל שושקה אדומים/צהובים
למילוי:
1 גבינת שמנת (220 גרם)
1 גבינה בולגרית מעודנת (250 גרם)
3 כפות קורנפלור
50 גרם מוצרלה מגורדת
לערבב הכל יחד ולהעביר לשקית זילוף
לזילוף ותיבול מעל:
1/4 כוס שמן זית
כף גדושה סילאן
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
ענף טימין
אין צורך במלח כי הגבינות מלוחות
הכנה:
לערבב את כל חומרי המילוי יחד ולהעביר לשקית. לחתוך את ה"ראש" של השושקה ולמלא במלית (לזלף פנימה). לסדר במגש משומן במעט שמן זית. מעל לזלף שמן זית, סילאן ופלפל שחור גרוס לפי הטעם. להניח ענף טימין מעל.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180
מעלות טורבו למשך 40 דקות.
מתכון פלפל שושקה במילוי גבינות
בהצלחה ובתיאבון, אתי.
האם ניתן לוותר על הקורנפלור?