פלאפל פטריות ממולא גבינת שמנת ופרמז'ן /כרמית דהאן
3 סלסלות פטריות טריות
בצל אחד גדול
2 שיני שום
4 כפות גבינת פרמזן
300 גרם חמאה
למילוי
5 כפות גבינת שמנת
3 כפות גבינת פרמזן
מלח פלפל שחור
מערבבים יחד
לציפוי
מעט קמח
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
קוצצים את הבצל והשום
שמים את החמאה במחבת גדולה מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד להזהבה מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שכל הנוזלים התאדו
מתבלים במלח פלפל שחור מעט אגוז מוסקט
ואבקת מרק פטריות
מצננים היטב ומעברים למעבד מזון טוחן בפולסים בצורה גסה
שימו לב לא לטחון למרקם משחתי
מוסיפים את הגבינת פרמזן ומעבירים למקרר לשעה
מוציאים מהמקרר לוקחים מעט מהתערובת יוצרים כדור עושים גומה וממלאים בתערובת השמנת סוגרים ומגלגלים לכדור.
מעבירים את הכדורים לשעה במקרר
מגלגלים את הכדורים בקמח טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם
מטגנים בשמן עמוק
מגישים מעל לרוטב שמנת ופטריות
בהצלחה
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
פלאפל פטריות ממולא גבינת שמנת ופרמז'ן
תאריך פרסום
זמן הכנה