פילה עוף במרינדה עדינה וטעימה, כי צריך קצת לשדרג את ארוחת הצהריים 🙂 למי שנמאס לראות את חזה העוף או פילה העוף נמצאים על הצלחת רק בתור שניצל או מוקפץ, עכשיו התווסף לכם לאוסף המתכונים גם פילה עוף רך ועסיסי בתיבול נפלא שהילדים אוהבים.
מתאים עם כל תוספת שאוהבים.
פילה עוף במרינדה /אתי משה-חביב:
10 חתיכות פילה עוף
2 כפות מלאות טריאקי
כפית סויה
2 כפות צ'ילי מתוק
כף שמן זית
טיפת מלח
טיפת פלפל שחור-עדיפות לגרוס
*לשידרוג ומתיקות ניתן להוסיף כפית דבש. לא חובה!
הכנה:
לערבב הכל יחד ולשים למנוחה במקרר לחצי שעה (ניתן להכין גם לילה קודם ולהשאיר במקרר. אם אתם ממהרים אין צורך לחכות בכלל)
לצרוב על מחבת חמה (ללא שמן).
לאכול חם..
מתכון פילה עוף במרינדה
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
פילה עוף במרינדה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
25 Review(s) Based on
כל מה שאת מכינה מושלם אני אוהבת שהתיבול ונמאכלים שלך ממה שתמיד יש במטבח לא פלצני אלופה ותודה על הנתינה
שמחה לשמוע..תודה רבה 🙂
שלום אתי,
האם אפשר להכין מראש ולחמם למחרת או שזה יצא יבש מדי?
תודה
היי..
אפשר להכין את הפילה במרינדה לילה קודם ולצלות במחבת על המקום. יש אפשרות לחמם גם מוכן אבל זה פחות מוצלח,למרות שלא נורא. את יכולה לנסות להשאיר פעם אחת חתיכה אחת ליום המחרת ולבדוק לעצמך אם הטעם טעים לך או שמרגיש לך יבש. בכל מקרה, הצליה שלהם ממש מהירה, כך שאפשר להכין אותם במרינדה יום קודם ולצלות על המקום.
בהצלחה 🙂
תודה רבה על המתכון.
אני רוצה להכין משהו כזה לשבת ולחמם בשבת על פלטה. יש לך טיפ מה לעשות כדי שהמירקם של העוף לא יהיה יבש? (אולי מתכון אחר)
בדרך כלל מומלץ לאכול את חזה העוף טרי, יש לו נטייה להתייבש. אבל ניתן להכין עם חזה עוף הרבה מתכונים. יש באתר מתכונים לחזה עוף מוקפץ, חזה עוף עם רוטב אפונה וגזר ועוד.
למרות שהמתכון הזה לרוב יוצא טוב גם אחרי חימום. במידה ותחליט להכין את פילה העוף פי שבמתכון הנ"ל, יש לחמם סמוך לארוחה, להפשיר או להוציא לשיש לטמפרטורת החדר ואז רק לתת חימום קל.
בהצלחה 🙂
האם זה יילך טוב גם בתנור?
אפשר אבל צריך להשגיח שלא יתייבש. עדיף שלא.
היי אתי מדוע מנוע חיפוש המתכונים שלך אינו פועל?
אני מנסה למצוא את הלביבות פרא
הוא פועל. תנסי שוב או שלחי לי הודעה בפרטי בפייסבוק או באינסטגרם ואשלח לך.
תודה רבה להבא אני ייעזר בך בפרטי
רציתי להודות לך על מתכונים מעולים אחד אחד כל מה שהכנתי יצא נפלא, אתמול הכנתי את העוף בדבש יצא מעדן, הכנתי כרובית הכל מושלם
ושוב תודה וחג שמח
תודה רבה, ממש שימחת אותי:)
הי, לטגן במחבט רגיל או במחבט פסים מה עדיף על מנת שישאר עסיסי?
אפשר גם וגם. העסיסיות תישאר כל עוד לא צולים המון זמן ושורפים את זה. צליה קלה תשאיר את הפילה עסיסי.:)