פחזניות פטה כבד וריבת בצל / כרמית דהאן

פחזניות במילוי פטה כבד וריבת בצל/כרמית דהאן

לפחזניות
100 גרם מרגרינה או מחמאה
כוס מים
כוס קמח
כפית סוכר
כפית מלח
4 ביצים M

מניחים בסיר את המים המרגרינה סוכר ומלח מביאים לרתיחה ממיסים היטב המרגרינה מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עם כף עץ עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר
מעבירים לקערת המיקסר עם וו גיטרה
מעבדים מעט את הבצק במהירות נמוכה על מנת לשחרר אדים ולקרר מעט את התערובת
מוסיפים ביצים בכל פעם ביצה אחת עד שהיא נבלעת בתערובת
כשהבצק מוכן מעבירים אותו לשק זילוף עם צנטר
מזלפים פחזניות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות למשך כחצי שעה הפחזניות תופחות ומשחימות
מכבים את התנור פותחים מעט את הדלת ונותנים להם עוד עשר דקות בתנור
מצננים היטב לפני שממלאים

פטה כבד
400 גרם כבד עוף נקי מגידים
2 בצלים גדולים
חמישים גרם מחמאה+כף
2 כפות שמן
כף סוכר
מלח פלפל שחור

במחבת גדולה ממיסים כף מחמאה ומעט שמן מוסיפים בצלים פרוסים לפרוסות וכף גדושה סוכר
מקרמלים מעט את הבצל ומוסיפים את כבדי העוף מטגנים ורק בסוף הטיגון ממליחים ומפלפלים
מעבירים למעבד מזון וטוחנים למשחה ביחד עם 50 גרם מחמאה
מעבירים לשק זילוף וממלאים את פחזניות

לריבת בצל
3 בצלים גדולים פרוסים דק
כף שמן
רבע כוס סוכר לבן
רבע כוס סוכר חום
3 כפות סילאן
חצי כפית קינמון
33 כפות יין אדום

מזהיבים מעט את הבצל ומוסיפים סוכר וסילאן
נותנים לבצל בישול של רבע שעה
מסננים מהנוזלים שהפריש הבצל וממשיכים לבשל מוסיפים יין וקינמון ומבשלים עד שהנוזל מסמיך והופך לריבה

דירוג
recipe image
שם המתכון
פחזניות במילוי פטה כבד וריבת בצל
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
1.51star1stargraygraygray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *