פחזניות / כרמית דהאן

פחזניות/ כרמית דהאן

כוס חלב או מים
100 גרם חמאה או מחמאה
כוס קמח
כף סוכר
קורט מלח
4 ביצים בגודל M

לחמם תנור ל 200 מעלות
מרתיחים בסיר את הנוזלים עם החמאה הסוכר והמלח
כשחמאה נמסה מוסיפים קמח
מערבבים עם כף עץ עד שהבצק מתאחד
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה מערבלים ומוסיפים ביצה ביצה
מעבירים לשק זילוף ומזלפים פחזניות
אופים במשך כעשרים וחמש דקות עד שהפחזניות תופחות ושחומות
מצננים וממלאים בקצפת
* טיפ קטן להשאיר את הפחזניות בתנור כשהתנור כבוי והדלת מעט פתוחה לעוד עשר דקות עד רבע שעה

דירוג
recipe image
שם המתכון
פחזניות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *