פאדג' שוקולד ללא קמח

פאדג' שוקולד ללא קמח, עם 5 רכיבים בלבד! הכנה קלה ופשוטה. עוגה מלאה בשוקולד,אבל ממש מלאה שוקולד עם חמאה וביצים וגם קצת סוכר להמתיק את המרירות של השוקולד 🙂

עוגה מרשימה, נראית מעולה וקוצרת המון המון מחמאות. עוגה טעימה, במרקם וטעם ברמה גבוהה.. לא מסובכת בכללל להכנה ובקיצור, מושלמת.

אז נכון שהיא לא יוצאת עוגה גבוהה אבל זה לא מה שחשוב בעוגה הזאת, היא כל כך עשירה בטעם ובמרקם שאין צורך לאכול ממנה בכמות גדולה.

העוגה עולה באפייה וצונחת מעט בסיום..וזה בסדר, אל תהיו מודאגים.

העוגה מזכירה בהכנה ובטעם את המוס שוקולד שאני מכינה, בטעם של החלק האפוי של המוס.

העוגה מתאימה כמובן לחולי צליאק, לרגישים לגלוטן וכמובן לחג פסח.

הנאה מובטחת לאוהבי השוקולד ומי שלא ממש אוהב יתחיל לאהוב מהרגע שיטעם מהתענוג הזה.. 🙂

ממחיצה בחום ואהבה! אחת העוגות הטובות והטעימות שהכנתי.

בהצלחה ❤

פאדג' שוקולד ללא קמח

פאדג' שוקולד ללא קמח/ אתי משה-חביב:

רכיבים-
8 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפות דבש
500 גרם שוקולד מריר 60%
300 גרם חמאה

הכנה:
להקציף ביצים שלמות לקצף תפוח וצהבהב. להתחיל בהקצפת הביצים עד לקבלת בועות בצדדים ורק אז להוסיף בהדרגה את הסוכר והדבש לקצף תפוח וצהבהב. ההקצפה לוקחת קצת זמן. ברגע שהקצף נהיה קצת סמיך זה הזמן לעצור.
להמיס שוקולד על הגז או במיקרוגל בפולסים ולערבב כל הזמן. לסיום להכניס את החמאה הרכה ולערבב לאיחוד. לצנן את התערובת על ידי ערבוב עם מרית.
איחוד חומרי העוגה- שהתערובת נעימה למגע (לא קרה ולא חמה, פושרת) לקחת קצת מקצף הביצים ולהכניס לתערובת השוקולד החמימה ולקפל. להכניס עוד מהקצף ולקפל ולסיום להכניס את כל התערובת של הקצף לשוקולד ולקפל.
להכין תבנית או רינג בקוטר 24 ס"מ, לרפד בנייר אפייה מכל הכיוונים. מבחוץ לעטוף את התבנית היטב בנייר כסף. לעטוף עם 2 שכבות של נייר כסף.
לחמם מראש תנור ל 175 מעלות. העוגה נאפית בתוך תבנית עם מים (כמו פלאן או קרם ברולה). מכניסים את העוגה לתוך תבנית עם מים ומכניסים לאפייה של 20 דקות. לאחר 20 דקות לכסות את העוגה עם נייר כסף ולהמשיך אפיה ל 25 דקות נוספות.
לצנן.

פאדג' שוקולד ללא קמח-לפני אפיה

לציפוי:
ניתן להשאיר יבשה ולפזר אבקת סוכר.
אבל הגרסה הטעימה יותר היא לשפוך על העוגה גנאש שוקולד.
לגנאש:
1 שוקולד מריר (100 גרם)
1/2 חבילת שמנת מתוקה (120 גרם)
לחמם את השמנת היטב ושהיא רותחת להכניס את קוביות/מטבעות השוקולד,להמתין חצי דקה עד דקה ואז לערבב לתערובת חלקה ומבריקה. להניח 15 דקות בצד ורק אז לצפות את העוגה הקרה.

מתכון עוגת פאדג' שוקולד ללא קמח
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

פאדג' שוקולד ללא קמח-תמונה מהאינסטגרם שלי

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
פאדג' שוקולד ללא קמח
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 10 Review(s)

7 thoughts on “פאדג' שוקולד ללא קמח

  1. פשוט עוגה מהממת וטובה אשמח למתכונים לשבועות מאוהבת במטבח ובכל מה שקשור באפיה וקינוחים

    1. יש המון מתכונים לשבועות. תיכנסי לתפריט שבועות ולחלבי. אפשר גם לכתוב בחיפוש שבועות. תמצאי המון מתכונים טובים וטעימים לשבועות 🙂
      בהצלחה ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *