עוף עם פטריות

עוף עם פטריות,סילאן, יין אדום ועשבי תיבול. מנה נפלאה, טעימה ובצבע משגע. ממש ממש קלה ופשוטה להכנה שכל אחד יכול להכין.   מכניסים את כל הרכיבים לסיר ויוצאת ארוחה מהסרטים. כל מה שצריך להוסיף לה לפני ההגשה זה תפוחי אדמה או אורז לבן ואתם מסודרים.

ניתן להכין את אותה המנה בתנור, מכסים בנייר אפיה רטוב ונייר כסף ואופים, כל הפרטים בהוראות ההכנה.

מנה שילדים ממש אוהבים, ניתן להוסיף גם מיני תפוחי אדמה ויש לכם ארוחה מלאה בסיר.

ארוחה שמתאימה לצהריים, לשבת ולאירוח.

מוכנים? קלי קלות..אבל לפני הכל..

כדי לראות את סירטון הכנת העוף עם הפטריות ולעוד סירטונים אחרים שלי, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

 

עוף עם פטריות/אתי משה-חביב:

6 חתיכות עוף
1 קופסת שימורים פטריות או סלסלת פטריות טריות חתוכות לרבעים
1 בצל גדול חתוך לקוביות עבות
3 ענפי טימין טריים (להשאיר שלמים)
1/4 כוס יין אדום (לא חובה אבל מוסיף המון)
2 כפות גדושות סילאן
6 כפות שמן קנולה
מלח לפי הטעם
פלפל גרוס לפי הטעם
מים עד לגובה 3/4 מגובה העוף

אפשר להוסיף תפוחי אדמה

הכנה:
לטגן בצל בשמן למצב שקיפות, להכניס את העוף ולצלות משני הכיוונים, להמליח ולפלפל משני הכיוונים של העוף. להוסיף את הפטריות לטיגון קל ולהכניס את שאר המצרכים. לנער את הסיר לאיחוד חומרים. לסגור מכסה ולבשל על להבה בינונית-נמוכה עד לריכוך העוף וצמצום הנוזלים (בערך שעה). מידי פעם להרטיב את העוף עם הרוטב (לקחת עם כף מהרוטב ולשים על העוף).
זהו,פשוט וקל.

להגיש לצד תפוחי אדמה או אורז לבן ואתם מסודרים.

ניתן להכניס מכוסה בנייר אפיה רטוב ומעל נייר כסף לאפיה בתנור בחום 200 מעלות לשעה , אחרי שעה להנמיך ל 170 מעלות לעוד שעה. לסיום להסיר את הכיסוי לקבלת צבע לאפיה של עוד 15 דקות בחום 200 מעלות .

מתכון עוף עם פטריות
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

עוף עם פטריות-לפני בישול
עוף עם פטריות

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוף עם פטריות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 5 Review(s)

10 thoughts on “עוף עם פטריות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *