עוגת מייפל פרווה/כרמית מ.דהאן
4 ביצים
כוס שמן
כוס קרם קוקוס
כוס סוכר
כף תמצית וניל
22 וחצי כוסות קמח תופח
לקישוט כוס אגוזי פקאן ומלך קצוצים גס
חצי כוס מייפל
מחממים תנור ל180 מעלות
משמנים 22 תבניות אינגלייש קייק
מקציפים ביצים עם סוכר בין 8 ל10 דקות עד למרקם מוס מנמיכים את מהירות המיקסר מוסיפים את השמן בזרזיף דק ואחריו את הקרם קוקוס
מוסיפים את הקמח ותמצית הוניל לשים לדקה עד לאיחוד
יוצקים לתבניות ואופים בין 30 ל 400 דקות עד שקיסם שמכניסים יוצא עם מעט מעט פירורים לחיים
מוצאים את העוגה שופכים את המייפל כשהעוגה חמה מפזרים את האגוזים ומחזירים לתנור למשך 5 עד 7 דקות
בהצלחה
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
עוגת מייפל
תאריך פרסום
זמן הכנה