עוגת גבינה שמנת / כרמית דהאן

עוגת גבינת שמנת אפויה/כרמית דהאן

תבנית 24
מחממים תנור לחום של 160 מעלות
שמים קערה עם מים חמים בתחתית

לבסיס
3/4 חבילת עוגיות לוטוס טחונות
80 גרם חמאה
כף סוכר

למלית
3 גביעי גבינת שמנת נפוליאון
גביע גבינה לבנה 5%
3/4 כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל איכותית
44 ביצים

לציפוי
2 גביעי שמנת חמוצה
שקית אבקת סוכר 1000 גרם

מרפדים תבנית בנייר אפיה גם בדפנות
טוחנים את ביסקוויט הלוטוס דק מוסיפים סוכר וחמאה מומסת
מערבבים ומרפדים את התבנית אפיה משטחים היטב ומכניסים להקפאה
בקערת המיקסר שמים את הגבינות הסוכר ותמצית הוניל מערבלים במהירות איטית
מוסיפים ביצה בכל פעם עד שהם נטמעות בבלילה
מוסיפים את אינסטנט פודינג מערבבים לבלילה חלקה ללא גושים
מוציאים את התבנית מההקפאה
שופכים פנימה את המלית מכניסים לתנור לשעה
העוגה צריכה להיות יציבה בצדדים ורוטטת באמצע
אחרי שעה בתנור מערבבים את השמנת חמוצה עם הסוכר
שופכים על העוגה מיישרים ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות
מצננים היטב
משחררים מהתבנית
מקררים לילה במקרר ואפשר לקשט
בהצלחה

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת גבינת שמנת אפויה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *