עוגת גבינה ולוטוס/כרמית דהאן
חבילת בישקוטים (לשונות חתול)
750 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
גביע גבינת שמנת נפוליאון 16%
מיכל שמנת מתוקה 500 מ"ל
חבילת אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר
מקציפים הכל יחד לתערובת יציבה
לציפוי
חצי כוס ממרח לוטוס
בתבנית 24 שמים שקף ומסדרים שכבת בישקוטים יוצקים מעל מחצית מתערובת הגבינה
(אין צורך להרטיב את הבישקוטים המלית כבר תעשה את זה)
מסדרים מעל המלית עוד שכבת בישקוטים יוצקים מעל את יתרת מלית הגבינה מיישרים ומקפיאים לכשעתיים שלוש
מחממים במיקרו מספר שניות את ממרח הלוטוס יוצקים את הממרח מעל העוגה מזזים את העוגה במעגלים עדמשהממרח מצפה את כל העוגה מחזירים לעוד שעה להקפאה
בהצלחה
*העוגה יציבה ונשמרת לאחר מכן ללא בעיה גם במקרר
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
עוגת גבינה ולוטוס
תאריך פרסום
זמן הכנה