עוגת גבינה אפויה במסגרת פירורי עוגיות בציפוי גאנש שוקולד לבן/כרמית דהאן
למסגרת
400 גרם עוגיות חמאה או פתי בר
150 גרם חמאה
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
חופן אגוזי לוז קצוצים
22 כפות סוכר
טוחנים את העוגיות לפירורים דקים מוסיפים את האגוזים והסוכר ממיסים חמאה מערבבים היטב התערובת צריכה להיות רכה מעט
מסדרים את התערובת בתחתית התבנית וגם על דפנות התבנית
מכניסים להקפאה לחצי שעה
למלית
750 גרם גבינה 5%
גביע גבינת שמנת נפוליאון
4 ביצים
כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
מעט תמצית וניל
מערבבים הכל לבלילה חלקה
יוצקים בתוך מסגרת הפירורים
אופים במשך כשעה וחצי עד שעתיים בחום נמוך של 1500 מעלות
כשהעוגה יציבה בצדדים ומעט רוטטת במרכז מכבים את התנור ומצננים היטב את העוגה
לגנאש שוקולד לבן
100 גרם שוקולד לבן
רבע כוס שמנת מתוקה
מחממים את השמנת יוצקים על השוקולד מערבבים עד להמסה
יוצקים על העוגה
מכניסים את העוגה ללילה במקרר
בהצלחה