עוגיות פרח הן העוגיות האהובות עליי, ממכרות שאין לתאר. מה שחשוב שהעוגיות יהיו רכות ונימוחות, פריכות כך שכל ביס נמס בפה וממלא את הלשון באושר גדול..
מתכון עוגיות פרח ממולאות בריבה, מבצק פריך שנמס בפה. עוגיות ממכרות,פריכות, רכות ונימוחות. בטעם חמאה, נקראות גם עוגיות סנדוויץ. מתאימות להכנה עם ילדים.
לדעתי הבצק שעושה הכי טוב את העבודה במקרה הזה זה בצק שנקרא 1,2,3 שהוא אחד המוצלחים והטעימים שיש..
עוגיות פרח:
בצק פריך 1,2,3 עם תוספת קלה:
300 גרם קמח,
200 גרם חמאה,
100 גרם אבקת סוכר,
כף סוכר,
1 ביצה,
כפית תמצית וניל.
מערבבים את כל חומרי הבצק מלבד הקמח שאותו שמים לקראת הסוף, לשים את כל החומרים לישה קצרה. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך חצי שעה מינימום.
מוציאים ומרדדים לעלה בעובי שרוצים, קורצים עם חותכן פרח – אחד שלם והשני עם חור.
מסדרים בתבנית את הפרחים,כך שיהיו זוגות.
מכניסים לתנור 180 מעלות עד הזהבה קלה מאוד (10-15 דקות).
מוציאים,מקררים ומורחים ריבה על החלק השלם-בלי החור. סוגרים עליו את החתיכה עם החור .יוצא בסופו של דבר צורה של פרח.
מפזרים אבקת סוכר לקישוט.
מתכון לעוגיות פרח.
בתיאבון ובהצלחה,אתי 🙂
חבל על הזמן
תודה רבה 🙂
איזה ריבה הכי טעימה בעינייך, כלומר איזו חברה?
סן דלפור או 778, לדעתי הכי הטובות.
תודה על המתכון.
אשמח לדעת באיזו ריבה את משתמשת.
סן דלפור או 778, לדעתי הכי הטובות.
אשמח לדעת באיזו ריבה את משתמשת.
תודה.
סן דלפור או 778, לדעתי הכי הטובות.