עוגיות טבעוניות מיוחדות

עוגיות טבעוניות מיוחדות ולא שיגרתיות ,אם לא סופרים את המים במתכון אז הן מורכבות מ 3 רכיבים.. חחח…

יש להן טעם מיוחד ואגוזי,מאוד מיוחדות ויכולות לקבל עיטוף וציפוי עם כל מה שאתם אוהבים. אל תוותרו על תוספת ציפוי כי זה מקפיץ אותן כמה רמות למעלה בטעם ובמראה.נותן להן קצת צבע כי הן יוצאות דיי חיוורות.

עוגיות קלות להכנה ,מהירות להכנה,מאוד פשוטות שאפילו אין צורך במיקסר. ערבול שמתחיל עם כף וממשיך עם הידיים. הבצק רך ונעים למגע,מאוד נוח לשימוש ואפילו אפשר לטעום לפני האפיה.

בואו לעקוב אחריי באינסטגרם כדי לראות סירטונים:  https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

עוגיות טבעוניות מיוחדות/קראנצ'ית:

מה צריך?
1 צנצנת חמאת שקדים טבעית-250 גרם
1/2 כוס אבקת סוכר-60 גרם
כוס ורבע קמח -180 גרם
1/4 כוס מים פושרים-60 גרם

לעיטוף:
4 כפות גדושות אבקת סוכר

לטבילה אחרי האפיה:
100 גרם שוקולד מריר
20 גרם חמאת קקאו או כף מלאה שמן
להמיס יחד ולערבב למרקם אחיד וחלק.

לקישוט:
פיסטוק גרוס/טחון.

הכנה:
לערבב הכל יחד לבצק אחיד (את המים להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה,יכול להיות שלא תצטרכו את כל הכמות).
לגלגל לכדורים קטנים פחות או יותר שווים, להניח במגש ולהקפיא ל 10 דקות. להעביר את כדורי הבצק למגש או קערה עם אבקת סוכר ולגלגל את הכדורים באבקת הסוכר. להניח במגש האפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות לאפיה של כ 20 דקות.
לצנן את העוגיות ולטבול אותן בשוקולד מומס, לקשט בפיסטוק טחון ולשמור במקרר להתייצבות.
ניתן לשמור במקפיא בקופסא אטומה ל 3 חודשים או במקרר לשבועיים.

מתכון עוגיות טבעוניות מיוחדות
בהצלחה ובתיאבון,אתי. 

לפני האפיה מגלגלים באבקת סוכר
אחרי האפיה טובלים בשוקולד
דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגיות טבעוניות מיוחדות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *