עוגה בחושה שמנת ווניל

עוגה בחושה שמנת ווניל ב 10 דקות הכנה כולל שטיפת כלים.. חחח… אחת העוגות הטובות והמוצלחות שתמיד מצליחות. לא צריך מיקסר, לא הרבה כלים. סך הכל מטרפה, קערה ומשקל. זה הכל. מערבבים הכל יחד ולתנור.

פשוטה, קלה ומהירה להכנה ותמיד תמיד יוצאת מוצלחת. אין בה תקלות, אין הפתעות. מושלמת ביותר.

ניתן לפזר מעל שוקולד צ'יפס, אגוזים קצוצים או לשייש אותה עם תוספת של קינמון/ שוקולד וכיו"ב. בסיס להצלחה מובטחת.

עוגה שילדים מאוד אוהבים ומבוגרים כמובן, נשארת טריה ועסיסית לאורך זמן. בחורף ניתן להשאיר בקופסא אטומה על השיש, מחזיקה מעמד בטריות ועסיסיות גם שבוע (אם תצליחו בכלל להתאפק שבוע..חחח), בקיץ מומלץ להשאיר במקרר אבל גם בחוץ בקופסא אטומה תשמור על טריות ל 4 ימים פלוס מינוס.

עדיין לא נכנסתם לאינסטגרם שלי? בואו לעקוב ולראות את כל הסירטונים שאני מעלה, כאן בקישור הזה: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

עוגה בחושה שמנת ווניל/קראנצ'ית:

מה צריך? 
כוס סוכר-200גרם
כפית מחית וניל איכותית או 3 שקיות סוכר וניל
כוס וחצי קמח מנופה – 210 גרם
1 שקית אבקת אפיה
1 שמנת חמוצה 15%- גביע גדול-200 מ"ל
1 שמנת חמוצה 15%- גביע קטן-100 מ"ל
(סך הכל 300 גרם שמנת חמוצה)
2 ביצים L
חצי כוס שמן- 100 גרם

הכנה:
לערבב רטובים יחד במטרפה ידנית, להוסיף יבשים ולערבב.
להעביר לתבנית אינגליש קייק אחת עמוקה.
אפיה בחום 170 מעלות לכ 45-50 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
*ניתן לפזר מעל שוקולד צ'יפס או אגוזים קצוצים. כשמתקררת מעט לפזר אבקת סוכר.

מתכון לעוגה בחושה שמנת ווניל
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגה בחושה שמנת ווניל
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *