סלט קולסלאו מורכב בעיקרון מכרוב לבן קצוץ דק, לרוב מוסיפים לו גזר מגורד. סלט שנמצא כמעט בכל שולחן שישי ישראלי ומתאים כמעט לכל סוג של ארוחה. ילדים מאוד אוהבים את סלט הקולסלאו מהסיבה שהוא טיפה מתקתק בגלל הגזר. סלט פשוט, קל ומהיר להכנה וטעים בהחלט.
סלט קולסלאו /אתי משה חביב:
לכמות קטנה..
1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות*
1 גזר קלוף ומגורד בפומפיה
2 כפות מלאות של מיונז, לדיאטטי לשים מיוקל
כפית שמן
כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור (לא חובה)
הכנה:
לערבב הכל יחד.
* לגבי ניקיון הכרוב- אני משרה את הכרוב הקצוץ או החתוך בקערה עם מים ומלח למשך 5 דקות בערך, מסננת ממים ושוטפת את הכרוב היטב בזרם חזק. ניקיון הכרוב חשוב למניעת הימצאות חרקים כאלה ואחרים הידועים כאוהבים את מיני משפחת הכרובים.
מתכון לקולסלאו
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
סלט קולסלאו
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
11 Review(s) Based on
מהממתתתת את אלופה מוכשרת מושלמת אם אני רוצה להוסיף חזה עוף? איך אני מכינה את העוף והאם צריך לשנות תיבול?
תודה רבה:)
לא מכירה את הסלט עם תוספת עוף.. אולי יכול להתאים צליה של חזה עוף על מחבת חמה בתיבול של מלח ופלפל שחור בלבד ואז לחתוך לרצועות ולהוסיף לשאר המרכיבים. מקווה שיצא מוצלח כמו שאת רוצה. בהצלחה 🙂