סלט מלפפונים ירוקים ובצל, אפשרי עם טיפונת שמיר או פטרוזיליה לרעננות הטעם. סלט קליל ורענן, פשוט,קל ומהיר להכנה. מתאים לשולחן שבת כחלק מהסלטים "החיים". מתאים לסלטי על האש, תוספת לארוחת הצהריים ובכלל.
כמו כן שמגיעים אורחים בהפתעה, זה אחד מהסלטים שישר מקפיצים זריז ומכינים 😉 יש עוד כמה כאלה באתר-תחפשו..
סלט מלפפונים ובצל /אתי משה-חביב:
2 מלפפונים ירוקים בינוניים
1 בצל קטן
מעט שמיר (כפית שמיר קצוץ)
1/2 כפית מלח (לפי הטעם)
1/2 כפית פלפל שחור (לפי הטעם)
כף מיץ מלימון טרי
כף חומץ
הכנה:
לחתוך מלפפונים ירוקים לעיגולים עם חותכן זיגזג (לא חובה זיגזג, זה סתם להתלהבות 😉 אפשר גם עם סכין פשוטה.. ), לחתוך בצל קטן לעיגולים, לקצוץ מעט שמיר, מלח,פלפל שחור, כף מיץ מלימון טרי,כף חומץ. לערבב הכל יחד ולאכול.
מתכון לסלט מלפפונים ובצל
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂

אולי יעניין אותך
דירוג

שם המתכון
סלט מלפפונים ובצל
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע




