סיגרים מתוקים, טעימים בקלי קלות.. 10 דקות הכנה וסיימתם הכל כולל שטיפת כלים 🙂 מי שאוהב טחינה וקוקוס יתעלף מהם.. אני לא הפסקתי לנשנש.
קינוח פרווה, טבעוני שמתאים לכל אחד!
את התמונות ראיתי אצל חברה שלי רותם, היא הכינה את הסיגרים המעלפים האלה וידעתי שאני חייבת להכין אותם, אין מצב שאני לא אכין.. גם קל, גם בטעם חלבה, גם עם קוקוס, גם מייפל.. הכל ביחד והשילוב מושלם!!!
בקיצור, 10 דקות וסיימתם. קללל , פשוט ומהיר להכנה.
אז יאללה, תכינו ותייגו אותי..
הסרטון מחכה לכם אצלי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
סיגרים מתוקים / רותם שמאע:
1/2 עד 3/4 חבילת עלי פילו. להפשיר.
מילוי:
כוס טחינה גולמית
כוס קוקוס לבן
כוס סוכר לבן
לזילוף:
סירופ מייפל
ציפוי:
קוקוס לבן
למריחה על העלים:
צלוחית עם שמן- כמות לפי הצורך
הכנה:
המילוי מתאים לחצי חבילת דפי פילו. לחתוך את הדף הגדול לחצי או לרבע, תלוי בגודל הסיגר שאתם רוצים.
הכנת המילוי-
לערבב הכל יחד בקערה.
הכנת הסיגרים-
לשמן 2 עלים, להניח עלה על עלה, לשים מלית ולגלגל כמו אגרול. לסדר את כל הסיגרים על מגש עם נייר אפיה. להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד הזהבה, בערך 20 דקות. להוציא (לפני שזה משחים) לזלף על הסיגרים סירופ מייפל ולהכניס לתנור לעוד 5 דקות.
מיד כשיוצא מהתנור חם לפזר קוקוס שידבק.
זהירות, ממכר..
מתכון סיגרים מתוקים
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂
מלית נהדרת יש לי עוגיות עם המלית המשגעת…נראה מעולה
תודה, לגמרי נהדרת.. התמכרתי לגמרי 🙂
אפשר למלא במשהו אחר? יש לי רגישים בבית לטחינה
לא ניסיתי עם משהו אחר אבל מישהי כתבה לי שהכינה עם ממרח שקדים. בהצלחה 🙂
תודה יצא מעולה
תודה רבה, שמחה שאהבתם 🙂
רציתי לדעת עם התכוונת לטחינה גולמית או מוכנה אשמח לתגובה תודה.
כן, טחינה גולמית. עידכנתי גם במתכון 🙂
שלום, תודה על המתכונים המעולים! רציתי לדעת אם אפשר לשמור בהקפאה ואיך הכי נכון לאחסן, תודה מראש.
תודה:) . אפשר להקפיא מומלץ בקופסא אטומה.
מרגישים את הסוכר?
הטעם כמו חלבה, לא מרגישים שאוכלים סוכר
שמים אבקת סוכר או סוכר לבן רגיל?
סוכר לבן רגיל
האם אפשר לטגן את הסיגר
לא צריך לטגן. לא ממליצה גם לטגן בגלל סוג המילוי
אין על המתכונים שלך, סידרת לי את חגי תשרי!!!
תודה ענקית!!!
באהבה גדולה ❤️ תודה