סופריטו פרגיות

סופריטו פרגיות שכל המשפחה אוהבת, הכל בסיר אחד אבל כל רכיב מקבל טיפול בנפרד ויחד נהנים מכל ביס. ילדים ממש אוהבים את המנה הזאת.

סופריטו פרגיות שאפשר להכין לארוחת צהריים או לבישולי השבת, תיבול פשוט אבל יחד עם כל הרכיבים וטיפול אישי בכל רכיב נותנים יחד ביס משוגע. תכינו אורז לבן בצד ואתם מסודרים.

מנה אהובה על כל המשפחה, מנה מנחמת וביתית. וכמובן לא קשה להכנה בכלל. אולי קצת שלבים אבל ממש בקטנה,אין פה משהו קשה בכלל! מנה מרשימה ביופי ובטעם.

במקור מכינים את המנה עם תפוחי אדמה ועוף, יש את המתכון באתר שלי, צירפתי לכם את המתכון:  https://crunchit.co.il/סופריטו-עוף-ותפוחי-אדמה

כדי לראות את סירטון הכנת סופריטו הפרגיות ולעוד סירטונים אחרים שלי, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

סופריטו פרגיות / קראנצ'ית:

מה צריך?
2 בצלים חתוכים לרצועות
1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות גסות (אפשר לוותר אם לא אוהבים)
600 גרם עד קילו פרגיות חתוכות לקוביות
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות – לטגן
2 כוסות מים רותחים
תבלינים:
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
כפית כורכום
כפית כמון
כפית תבלין לגריל/על האש

הכנה:
לטגן את תפוחי האדמה כמו צ'יפס. לשים בצד.
לצרוב את הפרגיות במחבת ,לתבל במלח ופלפל גרוס.
בסיר שמכינים את המנה לטגן בצל עד שקיפות, להוסיף את הגמבה ולהמשיך טיגון קל. להוסיף תבלינים ולערבב. להוסיף את הפרגיות הצרובות ואת תפוחי האדמה המטוגנים.
להוסיף מים ולבשל עם מכסה סגור באש בינונית בערך 20 דקות.

*ניתן להכין את אותה המנה עם פילה עוף במקום פרגיות.

מתכון סופריטו פרגיות
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
סופריטו פרגיות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *