סופגניות ריקוטה וקינמון מהירות, קלות, פשוטות להכנה. הכל בקערה, מערבבים ומטגנים. בלי כלים מיותרים, בלי לכלוך, בלי התפחות, בלי מיקסר. כל מה שאתם צריכים זה רק קערה וכף.
מומלץ להכפיל כמויות כי הסופגניות מאוד טעימות ואי אפשר לאכול רק אחת 🙂 והכמות היא קטנה יחסית, כ 14 סופגניות קטנות.
את הסופגניות הכנתי ביום אפיה טעים ומצחיק עם חברה שלי ורד ג'ייקובס, לא הפסקנו לזלול. היה כל כך טעים.
כדי לראות את סרטון ההכנה של הסופגניות ועוד יותר מזה, כנסו אליי לאינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
סופגניות ריקוטה וקינמון /אתי וורד:
לבצק:
כוס קמח- 140 גרם
כפית אבקת אפיה
כפית מחית וניל איכותית
2 כפות סוכר לבן
2 ביצים
קופסת ריקוטה – 250 גרם
1/4 כפית קינמון
שמן לטיגון:
שבע מאות (700) גרם שמן קנולה או חמניות
תוספות אחרי הטיגון:
אבקת סוכר
ריבה
סירופ/ממרח שוקולד
הכנה:
לחמם שמן בסיר לטיגון, חום של 170 מעלות.
לערבב את כל חומרי הבצק יחד בקערה עם כף או מטרפה. עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
לקחת כף קפיצית של גלידה (או כף רגילה מהמטבח), לשמן אותה מעט ואז לקחת איתה קצת מהעיסה ולהעביר לשמן החם. לטגן מכל הכיוונים. הכדורים לרוב מתהפכים לבד תוך כדי טיגון.
כשהכדורים זהובים, להוציא לנייר סופג.
לפזר אבקת סוכר, אפשר לטבול בשוקולד או ריבה.
לזלול בהנאה.
פשוט וקל. **מומלץ להכפיל כמויות*** , ניתן לוותר על הקינמון אם לא אוהבים.
מתכון סופגניות ריקוטה וקינמון
בהצלחה ובתיאבון, אתי.
היי
האם אפשר להשים משהו אחר במקום הקינמון או לא להשים בכלל??
אפשר לא לשים בכלל